'Terugkeer naar Frankrijk in de maak voor Coman, Bayern stelt prijskaartje vast'

'Terugkeer naar Frankrijk in de maak voor Coman, Bayern stelt prijskaartje vast'

24 juni om 18:41

PSG heeft interesse in Kingsley Coman van Bayern München. De eerste gesprekken met de speler zijn al gevoerd. Dat meldt transferexpert Florian Plettenberg van Sky Sports Germany.

De 28-jarige vleugelaanvaller mag vertrekken bij Bayern als er een geschikt bod komt. Zijn contract loopt nog tot 2027 en hij verdient momenteel meer dan vijftien miljoen euro per jaar. Bayern vraagt naar verluidt een bedrag voor Coman dat tussen de veertig en vijftig miljoen ligt.

Coman is geboren in Parijs en maakte zijn officiële profdebuut ook voor PSG. In totaal kwam hij vier keer in actie voor de hoofdmacht van de Franse topclub. Momenteel neemt hij met Frankrijk deel aan het EK in Duitsland.

De linksbuiten speelt sinds 2017 voor Bayern. Sindsdien speelde hij bijna driehonderd duels voor Der Rekordmeister, waarin hij geod was voor 63 goals en 66 assists. Coman werd maar liefst acht keer landskampioen van Duitsland en maakte in 2020 de winnende treffer in de finale van de Champions League, uitgerekend tegen PSG.