PSG wil Lutsharel Geertruida hebben

'PSG wil snel handelen met Feyenoord-verdediger, nog geen bod richting Rotterdam'

24 juni om 09:40

Lutsharel Geertruida kan rekenen op serieuze interesse van PSG. De Franse kampioen wil snel handelen in de strijd om de handtekening van de verdediger. Feyenoord heeft echter nog geen officieel bod ontvangen.

Eerder kwam al naar buiten via de Franse sportkrant L'Equipe dat PSG serieuze interesse zou hebben in Geertruida. Echter bevestigd Fabrizio Romano die interesse nu. 'Paris Saint-Germain wil op persoonlijk vlak snel vooruitgang boeken voor Lutsharel Geertruida, omdat er ook interesse is van clubs uit de Premier League', schrijft de journalist op X

De Franse kampioen spreekt wel met de entourage van Geertruida, maar in Rotterdam heeft men nog niets gehoord. 'PSG heeft nog steeds geen formeel voorstel naar Feyenoord gestuurd', aldus Romano. De mogelijke transfersom die Feyenoord kan ontvangen is niet bekend. Volgens Transfermarkt.com heeft de Nederlander een marktwaarde van 32 miljoen euro.

Geertruida is op de radar gekomen van PSG, nadat hun nummer één transferdoelwit Leny Yoro in de belangstelling kwam van Real Madrid. Ook Edmond Tapsoba kan een aanwinst zijn centraal achterin. Hoewel er dus nog weinig duidelijkheid is over de transfer wil PSG veel snelheid zetten onder de onderhandelingen over een persoonlijk akkoord. Mocht deze er komen zal de club zich hoogstwaarschijnlijk melden bij Feyenoord.