Zaakwaarnemer Hancko: 'Atlético is de club die voor ons op de eerste plaats staat'

De zaakwaarnemer van Hancko stelt dat Atlético Madrid voor hen op één staat
24 juni om 14:03
Laatste update: 24 juni om 14:11

Atlético Madrid staat op de eerste plaats voor Dávid Hancko. Dat onthult zaakwaarnemer Branislav Jašurek in gesprek met Relevo. Het aanbod dat de Madrilenen bij Feyenoord hebben neergelegd, is echter nog veel te weinig.

Dat Atlético in Hancko geïnteresseerd is, werd de afgelopen weken duidelijk. Zowel Nederlandse als Spaanse media maakten melding van het concreet worden van de Rojiblancos. Het openingsbod werd door Feyenoord van tafel geveegd omdat dit naar verluidt twintig miljoen euro bedroeg. De Rotterdammers mikken op veertig, klinkt het.

Jašurek komt nu met een onthulling tegenover Relevo. Er zijn meerdere clubs in Hancko geïnteresseerd, maar Atlético staat voor hen momenteel op de eerste plaats. "Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. Over de andere aanbiedingen praten we alleen maar", aldus de agent.

Mocht Hancko vertrekken, dan zal Atlético toch wel flink over de brug moeten komen. De Slowaak verlengde dit seizoen zijn contract tot en met de zomer van 2028. Hancko raakte met Slowakije op het EK nog geblesseerd, maar volgens Slowaakse media valt de ernst mee.