'Hancko krijgt goed nieuws': wat zijn de resultaten van zijn MRI-scan?

Dávid Hancko krijgt goed nieuws over mogelijke blessure
23 juni om 20:45

Dávid Hancko kan hoogstwaarschijnlijk opgelucht ademhalen. Volgens Slowaakse media zijn de resultaten van de MRI-scan positief en dus is een mogelijk zware blessure uitgesloten. Hoe zit het met de blessure van Hancko? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Het was schrikken voor Slowakije en Feyenoord-fans toen Hancko naar de grond ging met een blessure. In de tweede groepswedstrijd tegen Oekraïne probeerde de verdediger een hoge bal te controleren, maar dat mislukte compleet. Hancko probeerde nog even verder te spelen, maar moest uiteindelijk toch naar de kant. Om zeker te zijn van alles werd een MRI-scan gemaakt van zijn been.

Hoe staat het met de blessure van Hancko?

Vanuit de Slowaakse media kwam goed nieuws naar buiten. De MRI-scan die gemaakt is bij Hancko heeft als resultaat dat de bovenbeenspier van de verdediger niet gescheurd is. Daarmee zijn de grootste zorgen uit de lucht. Mocht dat wel de zaak zijn geweest was het toernooi voorbij, maar dat is niet zo. Of Hancko het duel met Roemenië gaat halen is nog wel de vraag. Met alle vier de ploegen op drie punten na twee speelrondes is er nog van alles mogelijk in Poule E. 

  • 1
  • 1
fallback image undefined

Roemenië

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
woensdag 26 juni 2024
Stadion
Deutsche Bank Park
Aftrap
18:00
Scheidsrechter
Siebert