'Spel op de wagen: Feyenoord veegt miljoenenbod van Atlético op Hancko van tafel'

Feyenoord heeft volgens 1908 een bod van twintig miljoen euro op Hancko geweigerd
20 juni om 10:30
Laatste update: 20 juni om 10:33

Feyenoord heeft een miljoenenbod van Atlético Madrid op Dávid Hancko van tafel geveegd, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden een bod van twintig miljoen euro hebben ontvangen op de op het EK uitblinkende Slowaakse verdediger en dat is volgens de geluiden veel te weinig.

Afgelopen week sijpelde in de Spaanse media al door dat Atlético interesse zou hebben in Hancko. De verdediger zou naast de Rojiblancos ook worden gevolgd door Liverpool. Toenadering zou er nog niet zijn gezocht vanuit beide kampen, maar die is er volgens 1908.nl nu wel gekomen. Atlético zou vroeg in de transferwindow toe willen slaan om een vervanger van de vertrokken Mario Hermoso binnen te halen.

Naar verluidt heeft Atlético een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Hancko, maar dat is veel te weinig. Feyenoord hoopt de linkspoot door de komst van Brian Priske nog te kunnen behouden en als hij al wordt verkocht, dan niet voor een bedrag onder de 35 miljoen euro. De Rotterdammers kunnen hoog in de boom gaan zitten voor de Slowaak, aangezien zijn contract nog tot en met 2028 loopt.

Hancko is momenteel met Slowakije actief op het EK in Duitsland. De verdediger had een groot aandeel in de eerste met 0-1 van België gewonnen wedstrijd. Hancko wist ballen van de lijn te halen en speelde vleugelspelers als Jérémy Doku en Johan Bakayoko uit de wedstrijd.