Waar en hoe laat wordt Schotland - Hongarije op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Schotland - Hongarije op het EK 2024 uitgezonden?
23 juni om 20:15

Zondagavond is het erop of eronder voor Schotland en Hongarije in de laatste groepswedstrijd van het EK 2024. Schotland neemt het op tegen Hongarije, waarbij beide teams strijden om de laatste kans op de knock-outfase te bereiken. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Schotland - Hongarije kijken

Schotland heeft tot nu toe één punt behaald na een 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland en een zware 5-1 nederlaag tegen Duitsland. De Schotten staan voor een cruciale wedstrijd waarin ze moeten winnen om nog kans te maken op de volgende ronde.

Hongarije staat er nog slechter voor met nul punten, na nederlagen tegen zowel Zwitserland (1-3) als Duitsland (2-0). Voor de Hongaren is dit de laatste mogelijkheid om iets te laten zien in dit toernooi. Zowel de nummers één en twee gaan door naar de knock-outfase, samen met de vier beste nummers drie, dus er is nog alles om voor te spelen.

Op welke zender is Schotland - Hongarije?

Schotland – Hongarije begint zondag 23 juni om 21.00 uur en wordt uitgezonden op NPO 3. Tegelijkertijd vindt de wedstrijd tussen Duitsland en Zwitserland plaats, die te volgen is op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.