Waar en hoe laat kun je Zwitserland - Duitsland op het EK 2024 kijken?

Waar en hoe laat wordt de EK-wedstrijd Zwitserland - Duitsland uitgezonden?

23 juni om 20:25
Laatste update: 23 juni om 16:30

Het EK 2024 is in volle gang en de spanning stijgt naarmate de groepsfase zijn einde nadert. Op 23 juni nemen Zwitserland en Duitsland het tegen elkaar op in de derde groepswedstrijd van Groep F. Beide teams hebben hun zinnen gezet op een plek in de knock-outfase. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Duitsland heeft een uitstekende start gemaakt in dit toernooi. Met zes punten uit twee wedstrijden, dankzij overwinningen op Schotland en Hongarije, is het team van Hansi Flick al zeker van een plek in de achtste finales. Zwitserland daarentegen staat op vier punten na een overwinning op Hongarije en een gelijkspel tegen Schotland. De Zwitsers hebben aan een punt voldoende om hun ticket voor de volgende ronde te verzilveren.

Op welke zender is Zwitserland - Duitsland te zien?

De wedstrijd tussen Zwitserland en Duitsland belooft een spannende ontmoeting te worden. Beide teams zullen er alles aan doen om met een goed resultaat de groepsfase af te sluiten. De wedstrijd wordt gespeeld in het Deutsche Bank Park in Frankfurt en begint om 21.00 uur. Je kunt het duel live volgen op NPO1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.