Feyenoord presenteert derde zomeraanwinst en legt middenvelder voor vier jaar vast

Feyenoord presenteert derde zomeraanwinst en legt middenvelder voor vier jaar vast

14 juni om 11:59

Feyenoord heeft de komst van Chris-Kévin Nadje vrijdag bevestigd. De middenvelder komt over van FC Versailles en kost de Rotterdammers ongeveer 500.000 euro. Na Gijs Smal en Anis Hadj-Moussa wordt Nadje de derde zomerse versterking voor de club uit Rotterdam.

De transfer hing al een tijd in de lucht. Nadje werd donderdag op meerdere plekken in Rotterdam gesignaleerd, zoals in het Erasmus MC. De 22-jarige speler moet het Rotterdamse middenveld van meer diepte voorzien. 

De middenvelder begon zijn loopbaan in de jeugd van RC Lens en speelde sinds afgelopen seizoen bij FC Versailles. Hier speelde Nadje 32 wedstrijden, waarin hij zeven keer trefzeker was en twee assists maakte. In Rotterdam werd de speler al in een eerder stadium genoemd als opvolger van Ramiz Zerrouki of Mats Wieffer. Het is niet ondenkbaar dat één van deze twee komende zomer vertrekt bij Feyenoord. 

Nadje laat op de clubkanalen weten dolenthousiast te zijn met zijn overstap. "Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor me heeft gemeld. Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam verder te ontwikkelen als voetballer. Het belangrijkste wat ik moet doen is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau. Ik kan niet wachten om mezelf hier te laten zien."