Waar en hoe laat wordt Congo-Brazzaville - Marokko uitgezonden?

Waar is Congo-Brazzaville - Marokko te zien?
11 juni om 20:40
Laatste update: 11 juni om 20:24

Marokko gaat verder op de route richting het WK 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Het laatste WK-kwalificatie duel in de huidige interlandreeks staat op het programma en Congo-Brazzaville is daarin de tegenstander. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Congo-Brazzaville - Marokko kijken

Tijdens de huidige interlandperiode spelen de Atlas Leeuwen twee duels in de WK-kwalificatie. De eerste wedstrijd tegen Zambia verliep nog niet geheel gesmeerd, ondanks de 2-1 overwinning. Hakim Ziyech was trefzeker vanaf de penaltystip, maar bondscoach Walid Regragui besloot de middenvelder naar de kant te halen, wat tot grote frustratie van Ziyech leidde. Met veel gebaren van ongenoegen verliet hij het veld.

Marokko heeft de koppositie in Groep E stevig in handen. Na twee wedstrijden hebben de Atlas Leeuwen zes punten en kregen ze slechts één tegendoelpunt. Congo-Brazzaville speelde tot nu toe slechts één wedstrijd en verloor die met 4-2 van Zambia, waardoor het de huidige hekkensluiter is. Mocht Marokko wederom winnen, dan is het gat naar nummer twee, Zambia, al zes punten.

Op welke zender is Congo-Brazzaville - Marokko te zien?

Congo-Brazzaville - Marokko wordt dinsdagavond 11 juni 2024 om 21.00 uur uitgezonden op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!