Dit zegt de bondscoach van Polen over de blessure van Lewandowski

Dit zegt de bondscoach van Polen over de blessure van Lewandowski

11 juni om 07:14

Robert Lewandowski viel maandagavond geblesseerd uit bij Polen in het vriendschappelijke duel met Turkije. Bondscoach Michal Probierz lijkt zich vier dagen voor de start van het EK weinig zorgen te maken om zijn sterspeler. VoetbalNieuws.nl deelt wat de bondscoach heeft gezegd over de kwetsuur. 

Dit zegt de Poolse bondscoach over de blessure van Lewandowski

Polen kampte al met een flink spitsenprobleem na het wegvallen van Arkadiusz Milik en ook Karol Swiderski blesseerde zich. Met het wegvallen van óók nog eens Lewandowski lijkt er een ware vloek op Polen te rusten, maar Probierz relativeert de gevallen na afloop van het duel met Turkije. "Robert heeft een lichte blessure. Karol Swiderski heeft zijn enkel verstuikt. Over een paar dagen zouden ze moeten kunnen spelen", liet de bondscoach na afloop op het persmoment weten.

De ploeg van Probierz staat aanstaande zondag tegenover Nederland in de eerste groepswedstrijd van het EK in Duitsland in Groep D. Bij Oranje is er ook het nodige blessurenieuws: zowel Frenkie de Jong als Teun Koopmeiners moeten het EK afzeggen. Voor laatstgenoemde is er nog hoop dat de blessure meevalt.