Frenkie de Jong over zijn blessure

Frenkie de Jong komt met reactie: wat zegt de middenvelder over zijn blessure?

10 juni om 23:35

Frenkie de Jong is zeer teleurgesteld dat hij niet actief kan zijn op het EK in Duitsland. De middenvelder reageerde door een post op social media te plaatsen. Wat zegt De Jong over de huidige situatie? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Vlak na de overwinning op IJsland kwam er slecht nieuws naar buiten voor het Nederlands elftal. Het herstel van De Jong zag er nog goed uit, maar uiteindelijk moet hij het EK toch missen. De afgelopen dagen trainde de FC Barcelona-middenvelder mee, maar zijn blessure zal niet op tijd herstelt zijn voor het Europees Kampioenschap. 

Wat zegt De Jong op social media?

'Ik ben verdrietig en teleurgesteld dat ik het EK niet ga halen', valt te lezen op de Instagram-pagina van De Jong. 'We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan, alleen mijn enkel heeft helaas meer tijd nodig. Het is een droom en de grootste eer om je land te vertegenwoordigen op een eindtoernooi. Het Oranje-shirt te dragen, het Wilhelmus te zingen en de support te voelen van het hele land. Maar nu ga ik, net zoals het hele Oranje-legioen ons team aanmoedigen vanaf de zijlijn. Let’s go boys.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!