Transfernieuws

'Bologna komt met nieuw miljoenenbod, Groningen heeft boodschap: 'Not for sale'

'Bologna komt met nieuw miljoenenbod, Groningen heeft boodschap: 'Not for sale'

04-07-2022 22:01

FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen te verkopen in de huidige transferperiode. De Noor wordt gezien als belangrijke pion om definitief aan te haken bij de subtop in de Eredivisie.

Bologna zou inmiddels al een bod van zes miljoen euro hebben uitgebracht op Strand Larsen. Volgens informatie van het Dagblad van het Noorden bereiden de Italianen een hoger bod voor. De regionale krant ziet dat er 'weinig' aan Strand Larsen te merken is, ondanks de Europese interesse. Dankzij meerdere financiële klappers in de afgelopen jaren voelt FC Groningen geen noodzaak om zijn sterspeler te verkopen.

'Not for sale', luidt de boodschap van technisch directeur Mark-Jan Fledderus aan geïnteresseerde clubs, schrijft Voetbal International. Dankzij de gevulde oorlogskas is er geen noodzaak te verkopen en zet de Trots van het Noorden in op spelers uit het 'hogere segment'. Zo was Groningen geïnteresseerd in Jens Odgaard, maar hij koos voor AZ.

Alleen bij een astronomisch bod op Strand Larsen behoort een verkoop tot de mogelijkheden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!