'Contractduur Priske bekend, Feyenoord zal Deen snel presenteren'

Brian Priske tekent voor drie jaar
9 juni om 23:05

Brian Priske is hard op weg om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Het contract dat in Rotterdam klaar ligt is voor meedere seizoenen. Eerder sijpelde al door dat er een akkoord is tussen Feyenoord en Sparta Praag.

Priske was zelf al langer rond met Feyenoord, maar tot een akkoord kwamen de Rotterdammers lang niet met zijn huidige werkgever. Een harde deadline leidde uiteindelijk wel tot een akkoord, al is er nog altijd geen officiële bevestiging. Mocht de Deen tekenen in Rotterdam zal hij dat voor meedere jaren doen. 'Feyenoord heeft veel vertrouwen in de de nieuwe trainer Brian Priske. De club heeft hem een driejarig contract aangeboden', schrijft Martijn Krabbedam op X.

1908.nl denkt zelfs nog meer te weten. Priske zou niet alleen een driejarig contract aangeboden hebben gekregen, hij zou het afgelopen weekend al ondertekend hebben. Daarbij denkt het Deense Tipsbladet en transferguru Fabrizio Romano dat de Rotterdammers in de komende 48 uur de trainer officieel zullen presenteren als de opvolger van Arne Slot.

Hetzelfde Deense medium wist ook al eerder te melden dat Feyenoord en Sparta Praag er toch samen uitgekomen waren. Lang kwam het niet tot een akkoord tot beide partijen en dus leek het erop dat Feyenoord moesst doorschakelen naar Graham Potter. Dat gebeurde uiteindelijk toch niet en dus lijkt Priske echt op weg naar Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!