'Goed nieuws voor Ten Hag: Tuchel ziet af van United na gesprek met Ratcliffe'

Tuchel ziet af van United na gesprek met Ratcliffe
9 juni om 17:50

Thomas Tuchel wordt toch niet de nieuwe manager van Manchester United. Sir Jim Ratcliffe voerde deze week namens The Red Devils gesprekken met de Duitser, maar Tuchel heeft besloten om daar geen vervolg aan te geven, meldt Fabrizio Romano. Dit is goed nieuws voor Erik ten Hag.

Tuchel sprak dinsdag met Ratcliffe in Monaco. Eerder op zondag was er al bericht dat de voormalig Bayern München-trainer interesse had in de managersrol op Old Trafford. Nu heeft Tuchel echter besloten om af te zien van een samenwerking met United.

Volgens Romano wil Tuchel niet direct instappen bij een nieuwe club na zijn exit bij Bayern. Dit betekent dat Ten Hag nog even mag blijven. Zijn toekomst bij Manchester United is echter nog onzeker. Ten Hag heeft nog een contract voor één jaar en eindigde afgelopen seizoen teleurstellend als achtste in de Premier League. Wel won hij de FA Cup door Manchester City te verslaan.

De verwachting is dat United snel een besluit zal nemen over de toekomst van Ten Hag. De komende weken zullen uitwijzen wie er volgend seizoen aan het roer staat bij de club.