Waar en hoe laat wordt Aruba - Curaçao in de WK-kwalificatie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Aruba - Curaçao in de WK-kwalificatie uitgezonden?

7 juni om 22:03

Zaterdagnacht neemt Aruba het in eigen huis op tegen Curaçao in de tweede ronde van de WK-kwalificatie voor Noord- en Midden-Amerika. Waar en hoe laat wordt deze spannende derby uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Curaçao, onder leiding van de Nederlandse bondscoach Dick Advocaat, startte sterk in de kwalificatiereeks met een overtuigende 4-1 overwinning op Barbados. De selectie van Curaçao bestaat grotendeels uit spelers met een Nederlands paspoort, zoals Eloy Room, Joshua Brenet, Juninho Bacuna en Juriën Gaari.

Deze wedstrijd tegen Aruba is voor Curaçao de tweede van vier in de tweede kwalificatieronde. Het is cruciaal om minimaal eerste of tweede te worden om door te gaan naar de volgende kwalificatieronde voor het WK 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Aruba daarentegen heeft nog geen wedstrijd gespeeld in deze ronde en hoopt thuis een goed resultaat neer te zetten. Dit is bovendien een echte derby tussen twee Caribische eilanden binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Aruba - Curaçao kijken

Aruba – Curaçao begint in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juni om 02.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op ESPN.