'Feyenoord heeft deadline voor ogen: Sparta Praag is clausule plots vergeten'

Feyenoord heeft deadline voor Brian Priske
7 juni om 17:25

Feyenoord heeft een harde deadline gesteld als het gaat om de onderhandelingen met Sparta Praag over Brian Priske. De Rotterdammers geven de Tsjechen tot uiterlijk zaterdag. Sparta Praag is op haar beurt plots een clausule vergeten.

'Feyenoord wil uiterlijk zaterdag nog zakendoen met Sparta Praag over Brian Priske, anders gaan de Rotterdammers op zoek naar een andere trainer', schrijft Voetbal International. Eerder vandaag werd bekend dat Feyenoord een eerste bod heeft neergelegd bij de Tsjechische ploeg voor de diensten van Priske. Echter wil Sparta Praag de Deen liever niet kwijt en dus lopen de onderhandelingen nog niet soepel.

Daarbij komt dat de Tsjechen plots een clausule in het contract van Priske zijn vergeten. 'De Rotterdammers hadden de Deen allang willen aanstellen, maar bereiken maar geen akkoord met zijn club Sparta Praag. Volgens ingewijden heeft Priske een clausule die een overstap mogelijk maakt, maar die lijkt Sparta zich nu niet meer te kunnen herinneren. De Tsjechen eisen een hogere transfersom dan is afgesproken. Feyenoord moet het contract van Priske aflopen, omdat hij in oktober zijn verbintenis in Praag met twee jaar verlengde.'

Mocht de deal met Sparta Praag toch klappen, dan schakelt Feyenoord door naar een andere buitenlander. Graham Potter is de enige andere overgebleven kandidaat, maar slechts enkele weken voordat de voorbereiding begint zullen de Rotterdammers en vooral Dennis te Kloese haast willen maken.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!