Feyenoord gaat aanbieding doen voor Brian Priske

'Feyenoord 99% rond met Priske, bod richting Sparta Praag in aanmaak'

5 juni om 21:15

Feyenoord gaat richting Sparta Praag met een bod stappen om de Brian Priske definitief over te nemen. De Rotterdammers zijn op een paar details na rond met de Deense trainer. Graham Potter is de enige andere overgebleven kandidaat.

'Feyenoord staat op het punt om zich bij Sparta Praag te melden met een aanbieding voor Brian Priske', zo weet het betrouwbare 1908.nl te melden. 'De club is er voor 99% uit met de trainer in kwestie, maar heeft meerdere ijzers in het vuur voor het geval dat de Tsjechische club geen medewerking verleent. De enige andere overgebleven kandidaat om de naar Liverpool vertrokken Arne Slot op te volgen, is namelijk Graham Potter.'

Daarmee heeft Priske dus de beste papieren om de naar Liverpool vertrokken Arne Slot op te volgen. In Tsjechië heeft de Deen nog een contract tot medio 2026, maar onderhandelingen tussen beide clubs is nog niet aan de orde geweest. Wel schijnt Feyenoord dus al rond te zijn, maar of Sparta Praag ook meegaat in het voorstel is nog onbekend.

Hoewel Sparta Praag de deal dus kan dwarsbomen hebben de Rotterdammers meedere ijzers in het vuur. 'Blijft dat het geval, meldt Feyenoord zich wederom bij Potter: hij is op de hoogte van de situatie en weet hoe de vork in de steel zit. De kansenverhouding op Priske blijft 'zeer hoog' liggen, terwijl de onderhandelingen tussen Feyenoord en Sparta Praag de komende dagen meer duidelijkheid en nieuws met zich mee gaan brengen.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!