Feyenoord legt openingsbod neer voor Brian Priske

'Feyenoord legt openingsbod neer in Tsjechië, Priske al rond met Rotterdammers'

7 juni om 14:05

Feyenoord heeft het eerste officiële bod in Tsjechië neergelegd voor Brian Priske. Daarmee is het spel op de wagen voor de Deense trainer. De Rotterdammers zijn op persoonlijk vlak al rond met Priske.

'Priske is pas op donderdag tot een volledig persoonlijk akkoord gekomen met Feyenoord', zo schrijft het doorgaans betrouwbare 1908.nl. 'Na die afronding heeft Feyenoord zich direct formeel gemeld bij de directie van Sparta Praag met een eerste officiële aanbieding: het spel is op de wagen. De Rotterdammers hopen dat een kleine anderhalf miljoen euro voldoende moet zijn om Priske naar Rotterdam te transfereren.'

De Deen is niet het enige staflid van Sparta Praag dat mogelijk de overstap maakt naar Nederland. 'Priske heeft een wens om assistent-trainers en andere stafleden mee te nemen naar Rotterdam, maar wie dat exact moeten worden is nog niet helemaal duidelijk. Er leven ideeën om stafleden van buiten Sparta Praag mee te nemen naar Rotterdam, aangezien Sparta Praag twee weken voor de seizoensvoorbereiding begint er niet om staat te springen om meerdere stafleden te verliezen.'

Hoewel het nog onduidelijk is hoe lang de onderhandelingen tussen Feyenoord en Sparta Praag gaan duren, hopen zowel Priske als de Rotterdammers dat het tot een deal gaat komen. De Deen wil volgens 1908.nl dolgraag de nieuwe trainer worden van Feyenoord. In Rotterdam zal hij de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot worden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!