Franse media: Feyenoord heeft na Hadj-Moussa en Smal ook derde aanwinst binnen

Feyenoord heeft een akkoord bereikt over Chris-Kévin Nadje, weet Le Parisien.
6 juni om 19:48

Feyenoord en Versailles FC hebben een akkoord bereikt over de komst van Chris-Kévin Nadje, meldt Le Parisien. De Rotterdammers gaan Ivoriaan naar verluidt voor vier jaar binden.

Dat Feyenoord interesse had in Nadje, was al langer bekend. De Stadionclub zou in de 22-jarige een concurrent voor Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer zien, wist 1908.nl te melden. Het tweetal dat zich al in Rotterdam bevindt kan de borst nat maken, want de transfer gaat er naar verluidt van komen.

Volgens de geluiden in Frankrijk heeft Feyenoord niet al te diep in de buidel hoeven tasten. Slechts een half miljoen euro wordt er overgemaakt naar de club die op het derde niveau van Frankrijk uitkomt. Nadje speelde in Versailles samen met Jermain Lens, die onlangs zijn voetbalpensioen aankondigde.

Le Parisien weet dat er naast Feyenoord meer clubs op het vinkentouw zaten. Dat zijn Monza, Verona (Italië), Charleroi (België), Schalke 04 (Duitsland), Farense en Casa Pia (Portugal) geweest. Wanneer Nadje terug is van vakantie, zet hij zijn krabbel in De Kuip. Na Anis Hadj-Moussa en Gijs Smal is Nadje de derde versterking van het seizoen voor Feyenoord.