Hier kan je de persconferentie van Koeman volgen

Waar en hoe laat wordt de persconferentie van Ronald Koeman uitgezonden?

5 juni om 11:38
Laatste update: 5 juni om 11:38

In aanloop naar de oefenwedstrijd Nederland - Canada geeft bondscoach Ronald Koeman een persconferentie. Koeman zal zijn visie delen over de aankomende wedstrijd en mogelijk meer informatie geven over de opstelling en tactiek. Waar kun je deze persconferentie kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De persconferentie van Koeman volgen

De persconferentie van Ronald Koeman begint woensdag om 14.00 uur en is live te volgen bij de NOS en op ESPN. Dit geeft fans en journalisten de kans om Koeman's plannen en verwachtingen direct mee te krijgen. Nederland neemt het de volgende dag, donderdagavond, op tegen Canada in de Kuip, waarbij de aftrap om 20.45 uur. zal zijn Deze oefenwedstrijd is een belangrijke voorbereiding voor Oranje richting het EK in Duitsland. Naast Koeman zal ook doelman Bart Verbruggen aanschuiven. Er wordt verwacht dat de 21-jarige doelman van Brighton & Hove Albion de eerste keeper wordt op het EK.

Zorg dat je niets mist van deze persconferentie. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de persconferentie. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.