Gijs Smal over zijn transfer naar Feyenoord

Wat zegt Gijs Smal na zijn transfer van FC Twente naar Feyenoord?

31 mei om 12:15

Gijs Smal heeft officieel zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij Feyenoord. De linksachter komt transfervrij over van FC Twente. Wat zegt Smal zelf na zijn transfer richting Rotterdam? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Smal doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam voor hij richting FC Twente trok. Daar speelde hij dit seizoen 26 Eredivisie wedstrijden waarin hij drie assists afleverde. De deal rond de linksachter hing al lang in de lucht, maar vrijdagmiddag maakte Feyenoord zijn komst officieel bekend. De club hoeft geen transfersom richting de Tukkers over te maken, want Smal liep deze zomer uit zijn contract.

Wat zegt Smal over zijn transfer?

'Dit is de mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde', zegt Smal na het tekenen van zijn contract op de clubwebsite. 'Feyenoord heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet waarop de club verder wil bouwen. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik daaraan kan bijdragen. De mensen mogen van mij verwachten dat ik naast het verdedigen ook hier de nodige meters langs de zijlijn ga maken.'

Voor Smal zelf is het een grote droom die uitkomt om in De Kuip te gaan spelen. 'Ik kijk vooral uit naar het spelen in De Kuip, de vele grote wedstrijden in binnen- en buitenland en dan met name natuurlijk op het podium van de Champions League.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!