Veerman eerlijk over een mogelijke transfer

Dit zegt Joey Veerman over een mogelijke transfer tijdens het EK

29 mei om 09:49
Laatste update: 29 mei om 09:46

Joey Veerman blijft nuchter onder de toenemende interesse van clubs in zijn persoon. De PSV-middenvelder zegt dat hij zelfs tijdens het EK 2024 gewoon bereikbaar blijft voor potentiële biedingen. VoetbalNieuws.nl neemt zijn uitspraken met je door.

De verwachting is dat buitenlandse clubs deze zomer de portemonnee willen trekken voor Veerman. "Volgens mij is er nog steeds niks concreets bij PSV binnengekomen," zegt Veerman tegen De Telegraaf. "Het is niet zo dat ik er tijdens het EK niks over wil horen. Ik ben een heel simpel figuur. Mij kun je altijd bellen. 's Avonds om elf uur neem ik gewoon de telefoon op."

Veerman, die met PSV kampioen is geworden, geeft aan dat hij zich niet snel laat afleiden. "Ik denk dat ik niet snel afgeleid word in mijn spel," zegt hij. "Daarvoor vind ik het EK te mooi. Ik hoop zoveel mogelijk minuten te mogen maken en te gaan knallen." De middenvelder heeft de afgelopen weken kunnen bijtanken en kijkt uit naar het toernooi. "Het seizoen is zeker zwaar, maar als voetballer wil je zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Toen we er Europees uitgingen, gingen we op dinsdag voetbalconditietraining doen. Dat is verschrikkelijk. Dan speel ik liever wedstrijden."

Woensdag maakt bondscoach Ronald Koeman zijn definitieve selectie bekend voor het EK. Veerman lijkt niet te hoeven vrezen voor zijn plek in de selectie.