Waar in Duitsland kun je tijdens het EK op een Oranjecamping staan?

Waar in Duitsland kun je tijdens het EK op een Oranjecamping staan?

28 mei om 15:08

Tijdens het EK 2024 in Duitsland keert de legendarische Oranjecamping terug. Sinds 1998 is de Oranjecamping een fenomeen, maar na het EK 2016 verdween het evenement. Nu is het weer mogelijk om in Duitsland de Oranjecamping te beleven. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar je met je tentje of caravan neer kunt strijken!

Oranjecamping op het EK in Duitsland

Tribe Company neemt de organisatie van de Oranjecamping op zich voor het komende EK in Duitsland. In het verleden zorgden de gemiste kwalificaties voor het EK 2016 en het WK 2018 ervoor dat de camping niet doorging. Met Nederland weer van de partij, toveren ze speelsteden om tot een feestelijke Oranjecamping. De Oranjecamping biedt een unieke ervaring met duizenden fans die samenkomen om Oranje te steunen en te feesten.

De Oranjecamping staat bekend om de positieve sfeer en het samenbrengen van supporters van over de hele wereld. Waar eerdere edities plaatsvonden in onder andere Portugal en Frankrijk, zal de camping in 2024 weer in Duitsland plaatsvinden. De speelsteden Hamburg en Berlijn worden omgetoverd tot een groot Oranjefestival, met optredens van Nederlandse artiesten en DJ's. Naast het kijken van de wedstrijden op grote schermen, kunnen fans genieten van een uitgebreid programma aan entertainment en activiteiten.

Waar en wanneer zijn er Oranjecampings op het EK 2024?

Van 14 tot en met 17 juni opent de camping in Hamburg, van 23 tot en 26 juni in Berlijn, met optredens van artiesten als Bizzey, Jan Smit en Kriss Kross Amsterdam. Fans kunnen kiezen hun eigen tent mee te nemen of kiezen voor upgrades als een glamping area. Inschrijven kan via de website van Tribe Company.