Breaking news

'Eriksen geeft jawoord aan United en wordt na Malacia volgende aanwinst Ten Hag'

'Eriksen geeft jawoord aan United en wordt na Malacia volgende aanwinst Ten Hag'

04-07-2022 13:12 Laatste update: 14:57
4

Manchester United is dicht bij het aantrekken van de eerste zomerse versterking. Terwijl alleen de officiële aankondiging van Tyrell Malacia nog op zich laat wachten, lijkt nu ook Christian Eriksen hard op weg naar The Mancunians.

Dat meldt het Engelse The Athletic. De Deense middenvelder heeft zijn jawoord gegeven aan Erik ten Hag en co. De Engelse grootmacht heeft een contract voor drie jaar klaarliggen voor Eriksen. De Deen streek een half jaar geleden neer bij Brentford en maakte sindsdien indruk in de Premier League. Daardoor kon de spelverdeler rekenen op de nodige interesse. Manchester United lijkt nu aan het langste eind te trekken.

United kreeg recent te horen dat Eriksen graag op Old Trafford zijn kunsten wil gaan vertonen. Het is voor de Deen een terugkeer in de absolute top. De spelverdeler speelde jaren voor Tottenham Hotspur en was voor Internazionale actief toen hij op het EK met Denemarken een hartaanval kreeg. De Deen mocht vanwege zijn hartkastje niet meer in de Serie A spelen en vertrok. Bij Brentford raakte de Deen weer op niveau. Eriksen moet alleen nog door de medische keuring komen bij United. Iets wat door zijn verleden volgens de Engelse media iets meer tijd in beslag zal nemen.

Na Eriksen hoopt United ook de Malacia-transfer af te ronden. De linksback tekent naar alle waarschijnlijkheid voor vier jaar op Old Trafford.