Dit leert Liverpool-talent Quansah van zijn captain Van Dijk tijdens wedstrijden

Dit leert Liverpool-talent Quansah tijdens wedstrijden van zijn captain Van Dijk
14 mei om 16:22
Laatste update: 14 mei om 16:33

Jarell Quansah heeft eens even haarfijn uitgelegd wat hij tijdens wedstrijden van Liverpool opsteekt van Virgil van Dijk. De 21-jarige Engelse verdediger geeft aan dat hij constant wordt gestuurd door zijn captain.

Quansah brak dit seizoen door bij Liverpool. De centrale verdediger staat rechts in het centrum, negen van de tien keer naast Van Dijk. Zo ook de afgelopen drie Premier League-wedstrijden tegen respectievelijk West Ham United, Tottenham Hotspur en Aston Villa. Na afloop van laatstgenoemd duel ging het even over de hulp van zijn captain.

"Hij praat de hele wedstrijd met me", begint Quansah tegenover ViaPlay. "Ik lusiter naar hem en dan kan het niet misgaan. Hij moedigt me aan en geeft kritiek op de juiste momenten. DAt heb je echt nodig als jonge speler. Hij geeft me echt vertrouwen om mezelf te zijn."

Met Quansah en Van Dijk speelt Liverpool komende zondag de laatste wedstrijd van het seizoen. Wolverhampton Wanderes is de tegenstander in wat de afscheidswedstrijd van Jürgenn Klopp zal worden.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!