'Feyenoord op jacht naar nieuwe hoofdtrainer: Pusic genoemd, Jansen uitgesloten'

Feyenoord heeft Pusic en Potter op lijstje staan
1 mei om 07:00
Laatste update: 1 mei om 07:00

Marino Pusic wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord als opvolger van Arne Slot. Dit nieuws komt naar voren in een recent artikel van De Telegraaf. Volgens dezelfde bron is Pascal Jansen geen kandidaat voor de positie bij de Rotterdammers, mede door zijn recente prestaties bij AZ.

Feyenoord, recent nog bezig met financiële afhandelingen rondom Slot, zoekt nadrukkelijk naar een trainer die het team op eigen wijze kan leiden. Algemeen directeur Dennis te Kloese benadrukt de zorgvuldigheid van dit proces. Ondanks de speculaties, is er geen concurrentiestrijd met Ajax om Graham Potter, een andere mogelijke kandidaat.

Pusic, momenteel trainer bij Shakhtar Donetsk en eerder assistent van Slot, blijkt een populaire figuur binnen de spelersgroep van Feyenoord. Zijn sociale benadering en vermogen om plezier in het spel te brengen worden hoog gewaardeerd. 'Iedere speler had een goed gevoel bij Pusic', meldt De Telegraaf.

Terwijl Potter ook in verband wordt gebracht met Ajax, lijkt Te Kloese nog enkele verrassende namen aan de lijst van kandidaten toe te voegen. De komende weken zullen uitwijzen welke richting Feyenoord op zal gaan in de zoektocht naar een nieuwe coach.