'In deze rol wil Luka Modric koste wat kost bij Real Madrid betrokken blijven'

'n deze rol wil Luka Modric koste wat kost bij Real Madrid betrokken blijven'
22 april om 19:48
Laatste update: 22 april om 19:59

Luka Modric heeft zijn zinnen gezet op nog een jaar bij Real Madrid en wijst een andere rol binnen de club resoluut van de hand. De 38-jarige Kroaat is vastberaden zijn waarde op het veld te blijven bewijzen en mikt volgens Diario AS op een verlenging van zijn contract, ondanks recente speculaties over een mogelijke andere functie.

Sinds zijn komst naar Real Madrid in de zomer van 2012, heeft Modric een indrukwekkende carrière opgebouwd met 526 officiële wedstrijden, 39 doelpunten en 84 assists. Dit seizoen was hij echter minder vaak in de basis te vinden, wat aanleiding gaf tot geruchten over een andere rol bij de Spaanse grootmacht. Modric, die ongeveer dertig miljoen euro kostte toen hij overkwam van Tottenham Hotspur, heeft echter duidelijk gemaakt dat hij zijn carrière als actieve speler wil voortzetten.

In de afgelopen weken heeft Modric laten zien dat hij nog steeds van cruciaal belang is voor het team. Zijn prestaties tegen topclubs zoals Manchester City en Barcelona benadrukken zijn belangrijke rol. Hij stond aan de basis van de overwinning in de Clásico (3-2) en speelde een sleutelrol in de Champions League tegen Manchester City, waar zijn spel als invaller het team nieuwe energie gaf.

Met de vastberadenheid van Modric om zich te bewijzen tot de laatste wedstrijd, blijft de vraag of Real Madrid de middenvelder een nieuwe kans zal geven om zijn legendarische status binnen de club verder uit te bouwen.