Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: twee vraagtekens voor Bosz tegen Vitesse

Vermoedelijke opstelling PSV: twee vraagtekens voor Bosz tegen Vitesse

13 april - 07:48

PSV kan zaterdag één van de laatste hordes richting het landskampioenschap overwinnen. Vitesse komt op bezoek en VoetbalNieuws geeft je de verwachtte elf namen van de Eindhovenaren.

Peter Bosz heeft niet de beschikking over een fitte selectie. Noa Lang, Ismael Saibari, Ricardo Pepi en ook Isaac Babadi zijn afwezig. Of één van deze spelers nog in actie gaat komen dit seizoen is de vraag, maar tegen Vitesse staat er zeker een streep door hun namen.

Afgelopen week domineerden de Eindhovenaren tegen AZ in eigen huis en voor Bosz lijkt er weinig reden om van die elf namen af te wijken. De enige vraagtekens zijn de namen van Jerdy Schouten en Hirving Lozano. De middenvelder startte afgelopen week centraal achterin en ook tegen Vitesse is het de verwachting dat hij André Ramalho uit de basis houdt. Hierdoor komt er een plek op het middenveld vrij voor Mauro Júnior.

Voorin keert Lozano terug bij de selectie, maar een basisplaats lijkt te vroeg te komen. Hierdoor kiest Bosz er voor om Malik Tillman aan de linkerkant te positioneren en kan de Mexicaan aan het einde van de wedstrijd nog minuten maken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Mauro, Til; Bakayoko, de Jong en Tillman