Breaking news

'Bosz ziet ziekenboeg PSV nog maar eens groeien na blessuregeval op training'

'Bosz ziet ziekenboeg PSV nog maar eens groeien na blessuregeval op training'

11 april - 20:26

Isaac Babadi heeft tijdens de training een blessure opgelopen en is daarna op krukken gespot bij het trainingscomplex van PSV. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Verdere onderzoeken moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure is, waarbij er wordt benadrukt dat er zorgen zijn binnen de club. De exacte aard van de blessure is nog onbekend, met PSV dan nog geen officiële verklaring heeft afgegeven.

De achttienjarige middenvelder, die onlangs zijn contract bij PSV verlengde tot medio 2028, is voornamelijk gebruikt als invaller dit seizoen. Met vijf resterende wedstrijden in de Eredivisie, waaronder een thuiswedstrijd tegen Vitesse, voelt PSV de druk nu verschillende sleutelspelers, waaronder Ricardo Pepi, Ismael Saibari, Hirving Lozano en Noa Lang, door blessures afwezig zijn. Trainer Peter Bosz zal naar verwachting vrijdag een update geven over de fitheid van zijn spelers.

Babadi heeft dit seizoen 22 keer gespeeld onder Bosz in alle competities, met twee doelpunten als resultaat. Hij heeft ook zes keer meegespeeld met het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie, waarbij hij twee keer scoorde en twee assists gaf. Met de potentie om officieus kampioen te worden na de wedstrijd tegen sc Heerenveen, is de nieuwe blessure van Babadi een tegenslag voor de Eindhovenaren.