Nieuws

Engelse media meldt: 'Ten Hag legt zich neer bij ontslag en opvolger is duidelijk'

Engelse media meldt: 'Ten Hag legt zich neer bij ontslag en opvolger is duidelijk'

11 april - 14:27

Engelse media, waaronder The Mirror en The Daily Mail, komen donderdag met groot nieuws over Erik ten Hag. De Nederlander zou zich neergelegd hebben bij een zomers ontslag door Manchester United en zijn opvolger zou al klaarstaan.

Engelse media baseren het nieuws op de geluiden uit de selectie van Manchester United. De spelers van de Engelse recordkampioen zouden veranderingen in het gedrag hebben gemerkt bij hun coach. Daaruit zouden zij opmaken dat Ten Hag gelooft dat zijn dagen bij United geteld zijn.

Ook zijn opvolger zou al klaarstaan: oud-Chelsea-trainer Graham Potter moet de boel overnemen op Old Trafford. Volgens The Daily Mail staat Potter er goed op bij INEOS-topman Jim Ratcliffe, die van Ten Hag af zou willen.

Ten Hag gaf onlangs nog aan het volste vertrouwen te hebben in een toekomst bij de club. "Ik heb geen twijfels. Ik concentreer me gewoon op mijn werk en op dit proces. Ik ben hier graag en ik geniet ervan. Het is niet altijd gegaan zoals we wilden, maar ik ben er zeker van dat we de goede kant op gaan", zei hij destijds.