Nieuws

Waar en hoe laat wordt PSG - FC Barcelona in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSG - FC Barcelona in de Champions League uitgezonden?

10 april - 10:50 Laatste update: 11:45

FC Barcelona is terug in de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen gaan woensdagavond op bezoek bij Paris Saint-Germain. Waar en hoe laat wordt het heenduel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Barcelona staat voor het eerst sinds het seizoen 2019/2020 weer in de kwartfinales van de Champions League. Destijds werd de ploeg van trainer Quique Sétien kansloos met 2-8 verslagen door Bayern München. In het seizoen dat daarop volgde, was uitgerekend de tegenstander van woensdag over twee wedstrijden met 2-5 te sterk. In 2021/2022 en 2022/2023 werd Barcelona tweemaal derde in de groepsfase, waardoor het afdaalde naar de Europa League.

De ploeg van afzwaaiend trainer Xavi is inmiddels weer een serieuze kandidaat in het miljardenbal en versloeg Napoli in de achtste finales. PSG rekende eenvoudig af met Real Sociedad. De onderlinge ontmoeting in Parijs belooft een heerlijk affiche te worden. Frenkie de Jong keerde na een blessure weer terug in de wedstrijdselectie van Barcelona, waardoor er mogelijk ook Nederlandse inbreng is.

Paris Saint-Germain - Barcelona kijken

Paris Saint-Germain – FC Barcelona begint woensdag 10 april om 21.00 uur in het Parc des Princes in Parijs. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.