Nieuws

Tijdens dit speciale duel kroont Inter zich mogelijk tot landskampioen van Italië

Tijdens dit speciale duel kroont Inter zich mogelijk tot landskampioen van Italië

15 april - 15:00 Laatste update: 9 april - 07:02

Na het gelijkspel van Inter in eigen huis tegen Cagliari (2-2) komt het Italiaanse landskampioenschap steeds dichterbij. Doordat de eeuwige rivaal en achtervolger AC Milan ook de punten moest delen met Sassuolo (3-3), is de Derby della Madonnina van volgende week nog eens extra beladen. VoetbalNieuws vertelt hoe dat preceis zit!

Inter staat momenteel eerste in de Serie A met een voorsprong van maar liefst veertien punten op rivaal AC Milan. Hierdoor komt een kampioensduel steeds dichterbij. De ploeg van onder meer Denzel Dumfries, Stefan de Vrij en Davy Klaassen kan de twinstige landstitel binnenslepen en daardoor de tweede ster boven het logo borduren.

Kampioenschap in Derby della Madonnina

Inter kan door het gelijkspel het kampioenschap binnenslepen in de klassieker tegen rivaal AC Milan. Op maandag 22 april staat de altijd zwaar belanden stadsderby op het programma en moet het Nederlandse trio zien af te rekenen met landgenoot Tijjani Reijnders. Doordat zij het San Siro met AC Milan, delen kan de ploeg van Simone Inzaghi toch nog op bekend terrein kampioen worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!