Breaking news

'Feyenoord verwelkomt volgende zomeraanwinst: Eredivisie-smaakmaker binnen'

'Feyenoord verwelkomt volgende zomeraanwinst: Eredivisie-smaakmaker binnen'

2 april - 23:28 Laatste update: 23:29

Feyenoord en Patro Eisden hebben een akkoord bereikt over de transfer van Anis Hadj Moussa. Dat meldt 1908.nl zojuist. De Algerijn wordt momenteel door de Belgen verhuurd aan Vitesse, maar speelt volgend seizoen in Rotterdam.

De buitenspeler had al een persoonlijke overeenkomst met Feyenoord, maar nu lijken ook beide clubs eruit te zijn gekomen. Hadj Moussa speelt sinds de winter voor Vitesse, waar hij de pannen van het dak speelt. In 719 speelminuten was hij goed voor twee goals en een assist.

'Intern wordt Moussa gezien als de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, waarvan de cluboptie tegen de huidige voorwaarden niet gelicht wordt', schrijft 1908.nl. Het contract van de Iraniër is al formeel opgezegd door Feyenoord. Eerder vertrok Javairô Dilrosun naar Club América in Mexico.

Feyenoord zou in termijnen 'een lichte vergoeding' overmaken naar Patro Eisden, dat op het tweede niveau in België speelt. In het verleden speelde de 22-jarige Hadj Moussa in de jeugdopleidingen van RC Lens en Charleroi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!