Arno Vermeulen stopt voorlopig met het geven van commentaar bij de NOS, aldus VI

Waarom Arno Vermeulen voorlopig stopt met het geven van commentaar bij de NOS

2 april om 17:21

Arno Vermeulen stopt voorlopig met het geven van commentaar bij de NOS, zo meldt Voetbal International. De commentator gaat zich meer richten op het begeleiden van nieuwe talenten achter de microfoon.

De tijdelijke werkwijziging van Vermeulen komt niet geheel uit zijn eigen koker. VI weet dat een cultuuronderzoek bij de NOS heeft uitgewezen dat leidinggevenden meer tijd moeten steken in het begeleiden van ander personeel en dat is hetgeen waar Vermeulen zich de komende tijd meer voor zal laten lenen.

Vermeulen heeft in zijn takenpakket bij de NOS niet alleen maar commentaar geven bij wedstrijden. Hij is projectleider van het EK-voetbal, schuift regelmatig aan bij Studio Voetbal en presenteert de NOS Voetbalpodcast. Dat alles zal hij gewoon blijven doen, maar 'tot de nieuwe structuur er staat', zal hij het geven van commentaar schrappen.

De stem van Vermeulen is al even te horen op de televisie. Sinds 2003 doet hij het verslag van wedstrijden op televisie en bij het radioprogramma Langs de Lijn.