Nieuws

Mooi gebaar: zo steekt de selectie van Feyenoord een hart onder riem van Hartman

Mooi gebaar: zo steekt de selectie van Feyenoord een hart onder riem van Hartman

2 april - 15:27

De selectie van Feyenoord heeft een mooi gebaar voor de geblesseerde Quilindschy Hartman gemaakt. De Rotterdammers vormden een 'Q' op het trainingsveld en lieten dat van bovenaf fotograferen.

Zondag sloeg het noodlot toe voor Hartman. De linksback van Feyenoord kwam ongelukkig in botsing met FC Utrecht-speler Niklas Vesterlund en moest daarna zichtbaar aangeslagen worden gewisseld. In de uren die daarop volgden werd al snel duidelijk dat Hartman een ernstige knieblessure heeft opgelopen, waardoor hij sowieso dit seizoen niet meer in actie zal komen en naar verluidt ook de start van het volgende seizoen aan zich voorbij zal moeten laten gaan.

Om Hartman een hart onder de riem te steken, heeft de selectie van Feyenoord zich van zijn beste kant laten zien. De gehele selectie en technische staf verzamelde zich op het trainingsveld en vormde een 'Q'. Daarnaast is te zien dat iedereen een hartje voor hem maakt met de handen.

Aanstaande donderdag neemt Feyenoord het zonder Hartman in de Eredivisie op tegen FC Volendam. Het duel begint om 18.45 in het Kras Stadion.