Nieuws

Nouri is 27 jaar oud geworden: hoe gaat het nu volgens zijn broer met hem?

Nouri is 27 jaar oud geworden: hoe gaat het nu volgens zijn broer met hem?

2 april - 15:20

Abdelhak Nouri is bij bewustzijn en ligt niet in coma, zo maakt Abderrahim Nouri duidelijk in gesprek met de NOS. Voor velen is dit misschien geen nieuws, maar Abderrahim vindt het belangrijk dat iedereen dit weet.

Het is vandaag 2 april en dat is de verjaardag van Nouri, die 27 jaar is geworden. Het is alweer bijna zeven jaar geleden dat het tragische voorval rondom zijn persoon plaatsvond. Nouri kreeg een hartstilstand waarbij hij ernstig hersenletsel opliep.

Broer Abderrahim, die groot liefhebber is van zaalvoetbal en aanwezig was bij de Futsel Cup van afgelopen maandag, gaf een korte update over de situatie van zijn broertje. "Veel mensen denken nog steeds dat hij in coma ligt, maar dat is niet het geval: hij is bij bewustzijn. Hij is niet de oude, maar we zijn erg blij dat hij onder ons is", klonk het.

Ajax heeft de verjaardag van Nouri aangegrepen om te laten weten dat er nog steeds aan hem wordt gedacht. De Amsterdammers plaatsten een social media post over hem. 'Lieve Abdelhak, 27 jaar. Vandaag maken we een hartje voor jou', zo luidt het bijschrift, doelend op de manier van juichen die Nouri tijdens zijn debuutgoal hanteerde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!