Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet flink puzzelen tegen PEC Zwolle

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet flink puzzelen tegen PEC Zwolle

31 maart - 08:00
1

Ajax gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle en voor de opstelling zal John van 't Schip goed moeten puzzelen. De Amsterdammer missen aardig wat spelers, maar VoetbalNieuws vertelt je de verwachtte elf namen.

De spoeling is dun. In iedere linie zijn er meerdere afwezigen waardoor er op sommige plekken voor Van ’t Schip keuzes worden gemaakt, in plaats van dat de trainer dat zelf kan doen. Naar verwachting zal Ajax wederom met een vijfmans-verdediging van start gaan. Josip Sutalo en Ahmetcan Kaplan zijn er niet bij waardoor Tristan Gooijer centraal zal gaan staan. Naast hem komen Jorrel Hato en Devyne Rensch te spelen en op de flanken komen dan plekken vrij voor Borna Sosa en Anton Gaaei.

Jordan Henderson is eveneens afwezig. Hierdoor lijkt een middenveld van Branco van den Boomen, Kristian Hlynsson, Sivert Mannsverk en Kenneth Taylor bijna een zekerheid. Voorin is Chuba Akpom de enige fitte aanvaller waardoor de keus voor de Engelsman ook makkelijk gemaakt is.

Verwachte opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Gooijer, Rensch, Hato, Sosa; Hlynsson, Van den Boomen, Mannsverk, Taylor; Akpom

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!