Nieuws

Engelse titelstrijd bloedspannend: de programma's van Arsenal, Liverpool en City

Engelse titelstrijd bloedspannend: de programma's van Arsenal, Liverpool en City

14 april - 19:55 Laatste update: 19:55

Het is dit seizoen ontzettend spannend in de Premier League en de strijd om de titel is een ware three horse race, zoals de Engelsen zouden zeggen. Arsenal, Liverpool én Manchester City maken allemaal nog volop kans. Dit weekend wist Arsenal de koppositie op doelsaldo over te nemen van Liverpool. VoetbalNieuws.nl zet de resterende programma's van de top drie voor je op een rijtje. 

De resterende programma's van Arsenal, Manchester City en Liverpool

Arsenal maakt ook dit seizoen weer kans om de eerste titel in bijna twintig jaar tijd te pakken, terwijl Manchester City en Liverpool de laatste jaren al favoriet zijn voor de eindzege. Manchester United en Chelsea zijn flink naar beneden gevallen en dat zorgt voor de drie favorieten. Laten we ten eerste kijken naar de huidige stand in de Premier League. Alle drie de clubs speelden 32 wedstrijden en komen nog zes keer in actie. 

1. Manchester City 73 (+44)
2. Arsenal 71 (+49)
3. Liverpool 71 (+41)

Hieronder zijn de programma's te vinden. Dikgedrukt zijn de wedstrijden tegen zware tegenstanders en concurrenten richting de titelontknoping.

Programma Arsenal

Wolves - Arsenal
Arsenal - Chelsea
Tottenham - Arsenal
Arsenal - Bournemouth
Manchester United - Arsenal
Arsenal - Everton

Programma Liverpool

Fulham - Liverpool
Everton - Liverpool
West Ham United - Liverpool
Liverpool - Tottenham
Aston Villa - Liverpool
Liverpool - Wolves

Programma Manchester City

Tottenham - Manchester City
Nottingham Forest - Manchester City
Brighton - Manchester City
Manchester City - Wolves
Fulham - Manchester City
Manchester City - West Ham United

Arsenal staat bovenaan, maar lijkt het zwaarste schema te hebben in het restant van de Premier League. De Champions League maakt ook mogelijk nog het verschil: zowel Arsenal als City zitten in de kwartfinales van het miljardenbal, terwijl Liverpool in de Europa League optreedt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!