Transfernieuws

'Slot na flirt met Tottenham nu op de lijst bij Duitse grootmacht'

'Slot na flirt met Tottenham nu op de lijst bij Duitse grootmacht'

30 maart - 10:11

Arne Slot kan Feyenoord in de zomer mogelijk verruilen voor Borussia Dortmund. Volgens HITC staat de Nederlander er samen met twee andere kandidaten goed voor om het roer van Edin Terzic over te nemen bij Die Schwarzgelben

Slot werd richting de zomer van vorig seizoen meermaals in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, maar in mei verlengde de trainer zijn contract in Rotterdam. De club doet het ook dit seizoen verdienstelijk met een waarschijnlijke tweede plek, waarmee Champions League-voetbal weer kan worden bewerkstelligd. Ook speelt Feyenoord de bekerfinale tegen NEC.

Naast Slot worden ook de clubloze Graham Potter (die tevens bij Ajax is genoemd) en Franck Haise, die hoge ogen gooit met RC Lens in Frankrijk. Slot ligt tot 2026 vast in De Kuip, maar een eventuele afkoopsom lijkt voor Dortmund geen probleem. De club verkocht Jude Bellingham in de zomer nog voor ruim honderd miljoen euro en staat er financieel prima voor. 

In de competitie gaat het minder voortvarend voor Dortmund: de club staat twintig punten achter koploper Bayer Leverkusen, terwijl vorig seizoen op de laatste speeldag de landstitel werd verspeeld. Wel staat de club in de kwartfinale van de Champions League: de tegenstander is het Atlético Madrid van Memphis Depay. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!