Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV: fitte selectie voor Bosz, Schouten in de defensie

Vermoedelijke opstelling PSV: fitte selectie voor Bosz, Schouten in de defensie

30 maart - 08:30

PSV is nog acht speelrondes verwijderd van de landstitel en mag zaterdag op bezoek bij NEC Nijmegen het volgende vinkje proberen te zetten. Trainer Peter Bosz beschikt over een fitte selectie en kan naast Noa Lang iedereen gebruiken. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren met je door. 

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV

Op doel staat de onbetwiste nummer één Walter Benítez. De doelman mocht opdraven voor de nationale ploeg van Argentinië en speelde in het duel met Costa Rica met wereldsterren als Ángel Di María en Julian Álvarez. In de verdediging lijken er weinig verrassingen en kiest Bosz voor stabiliteit tegen het geduchte NEC. De verwachting is dan ook dat Jerdy Schouten weer in de verdediging komt te spelen ten koste van André Ramalho. Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest maken de defensie af. 

Op het middenveld beschikt Bosz over veel smaken en lijkt Ismael Saibari weer volledig inzetbaar. Het is de vraag of Saibari vanaf de aftrap start, maar die kans lijkt zeker aanwezig. Joey Veerman en Guus Til staan eveneens op het middenveld, waardoor Malik Tillman op de bank lijkt te beginnen.

In de aanval houdt Bosz vast aan Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano. Lang is nog altijd geblesseerd, maar de club uit Eindhoven heeft wel goede hoop dat de linksbuiten dit seizoen nog in actie komt.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Saibari, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano

De wedstrijd begint om 16.30 uur en krijgt uiteraard veel aandacht vanuit ons liveblog, Langs de Lijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!