Nieuws

Dit is waarom Rijkhoff en Fitz-Jim wellicht in actie komen voor Ajax tegen PEC

Dit is waarom Rijkhoff en Fitz-Jim wellicht in actie komen voor Ajax tegen PEC

29 maart - 19:20

Ajax kan alle hulp gebruiken tegen PEC Zwolle en lijkt een aantal namen uit Jong Ajax over te nemen voor het duel in Zwolle. Waarom lijken juist Julian Rijkhoff en Kian Fitz-Jim mee te reizen met de hoofdmacht van de Amsterdammers? VoetbalNieuws.nl legt het uit. 

Om deze reden reizen Rijkhoff en Fitz-Jim mee met Ajax 1

Jong Ajax speelt vrijdag tegen FC Emmen en bij het selectieformulier ontbreken twee namen: die van Rijkhoff en Fitz-Jim. Het duo lijkt hard nodig voor Ajax 1, dat met vele blessures kampt. Onder meer Steven Berghuis, Brian Brobbey en Jordan Henderson zullen niet in actie komen en daarom wordt er even geleend van Jong Ajax.

Ajax zit in een benauwde situatie in de Eredivisie en moet winnen om plek vijf vast te houden. NEC en Go Ahead Eagles zitten zeer dicht op de ploeg, die dit seizoen een teleurstellende periode zullen afsluiten. De Amsterdammers zijn uitgeschakeld in Europa en de beker en zullen er alles aan doen om in ieder geval plek vijf te behouden en eventueel een aanval te doen naar de vierde plek. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!