Nieuws

Goed nieuws voor United: volgens Ten Hag keert deze verdediger terug in selectie

Goed nieuws voor United: volgens Ten Hag keert deze verdediger terug in selectie

29 maart - 13:39

Manchester United kan tegen Brentford weer beschikken over Lisandro Martínez, zo verwacht Erik ten Hag. De Nederlandse manager vertelde op de persconferentie dat de Argentijn is hersteld van zijn blessure.

Het seizoen van Martínez bij United is er een vol blessures. De voormalig speler van Ajax viel in september vorig jaar uit met een voetblessure, waarvan hij in januari dit jaar pas terugkeerde. Dat duurde slechts drie wedstrijden, want in het duel met West Ham United ging hij met een knieblessure naar de kant. Ook daar is de Argentijn nu van hersteld.

De terugkeer van Martínez is een flinke opsteker voor Ten Hag en United. De club zit momenteel weer redelijk ruim in de verdedigers, alleen heeft de linkspoot zijn waarde wel bewezen sinds zijn komst naar Engeland. Tyrell Malacia is echter nog altijd geblesseerd.

Met Martínez in de selectie werkt United toe naar de confrontatie met Brentford. Ten Hag heeft een goed resultaat nodig om de achtervolging op Tottenham Hotspur en Aston Villa in te kunnen zetten. Het verschil met de twee clubs bedraagt respectievelijk zes en negen punten. The Villains hebben wel een duel meer gespeeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!