Nieuws

Waar en hoe is de finaledag van de Future Cup live te volgen?

Waar en hoe is de finaledag van de Future Cup live te volgen?

31 maart - 23:55 Laatste update: 23:55

Het is bijna tijd voor de finaledag van de Future Cup. In het felbegeerde toernooi staan de jeugdelftallen van verschillende topclubs tegenover elkaar op De Toekomst. Waar en hoe is de allesbeslissende dag live te volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je gids.

Tijdens de editie van 2023 behaalde Ajax de finale. Daarin moest het strijden met FC Nordsjaelland, maar het bleek een ongelijke strijd. De talenten van de Amsterdammers kregen een oorwassing en stapten met 0-3 van het veld. Het was de tweede finale op rij die werd verloren, want één editie eerder bleek Juventus te sterk in de finale. Zowel Ajax als FC Nordsjaelland waren van de partij, maar de Denen werden in de groepsfase uitgeschakeld.

Waar en hoe is de Future Cup te volgen?

Net als de afgelopen jaren heeft ESPN wederom de rechten voor het gehele driedaagse toernooi in handen. om 11.00 uur speelt Ajax de eerste halve finale tegen Paris Saint-Germain en die wedstrijd is live te zien op ESPN 1. Datzelfde geldt ook voor de tweede halve finale tussen Anderlecht en Partizan Belgrado. Die wedstrijd begint om 12.30. De finale van het toernooi staat om 16.00 uur op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!