Nieuws

Dit is wanneer FC Barcelona weer over Frenkie de Jong kan beschikken

Dit is wanneer FC Barcelona weer over Frenkie de Jong kan beschikken

28 maart - 22:38 Laatste update: 9 april - 20:58

FC Barcelona raakte Frenkie de Jong en Pedri in dezelfde wedstrijd kwijt en moet het nu al enkele weken zonder het duo stellen. Wanneer kan de ploeg weer over de Nederlander en Spanjaard beschikken? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit is wanneer Frenkie terugkeert bij Barcelona

Frenkie liep in het duel met Athletic Bilbao een verstuikte enkel op door verkeerd te landen en moest al enkele weken toekijken vanaf de zijlijn. Barcelona-trainer Xavi meldt dat de terugkeer van de Nederlander niet lang op zich laat wachten: Barça kan in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain weer over de middenvelder beschikken. Barcelona treft PSG in de kwartfinales van het miljardenbal. Tot dusver miste Frenkie vier wedstrijden vanwege de kwetsuur. 

In de Spaanse competitie is de achterstand op Real Madrid maar liefst acht punten, maar in Europa kunnen de Blaugranas nog altijd een enorme prijs pakken. De laatste keer dat Barça de Champions League-trofee omhooghield, was in 2015. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!