Nieuws

Dit heeft Mauro jr. te zeggen over zijn toekomst bij PSV en het spelen onder Bosz

Dit heeft Mauro jr. te zeggen over zijn toekomst bij PSV en het spelen onder Bosz

28 maart - 18:44

Mauro Junior heeft zich vol lof uitgelaten over het spelen onder Peter Bosz. De veelzijdige middenvelder liet zich in een uitgebreid interview met het Eindhovens Dagblad verder nog uit over zijn toekomst bij PSVVoetbalNieuws neemt de uitspraken van Mauro met je door!

Mauro prijst de interactie met Bosz tijdens zijn herstelperiode van een knieblessure. In gesprek met het ED deelt hij zijn waardering voor de steun en het vertrouwen dat hij kreeg: "Dat gaf mij rust, vertrouwen en ook extra motivatie om door te zetten. Ik was eind vorig jaar klaar voor mijn kans en ben blij met de resultaten die we gehaald hebben", aldus Mauro, die de de cruciale rol van zijn coach tijdens het herstelproces benadrukt.

De Braziliaan benadrukt daarnaast ook de mentale aspecten van voetbal en de impact van steun van zowel fans als het team. Zijn relatie met Bosz speelde een significante rol in zijn herstel en voorbereiding op zijn comeback. "Als je ondertussen ziet dat PSV zo goed draait, is het aan de ene kant prachtig. Maar als je net terug bent, ben je ook wel even nerveus of je de ploeg wel kunt helpen", vertelt Mauro over zijn terugkeer bij het team. Zijn inzet en vechtlust, kenmerken die door Bosz worden gewaardeerd, komen ook naar voren in zijn spel. Hij benadrukt het belang van doorzetten ongeacht de omstandigheden. "Al lijkt iets nog zo kansloos op het veld, je mag nooit opgeven", zo klinkt het.

De toekomst van Mauro bij PSV

Over zijn toekomst bij PSV is Mauro kort, maar positief. Hij heeft een contract tot de zomer van 2025 en stelt gesprekken over verlenging uit tot later dit voorjaar. "En iedereen weet denk ik dat ik me hier geweldig voel en heel blij ben dat ik PSV’er ben", aldus de middenvelder, die daarmee hij zijn toewijding aan de club en de waardering voor de ondersteuning vanuit het team en de fans benadrukt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!