Nieuws

AD bevestigt: Feyenoord breidt samenwerking met Qatari uit tot trainingpartner

AD bevestigt: Feyenoord breidt samenwerking met Qatari uit tot trainingpartner

28 maart - 19:12 Laatste update: 19:28
1

Feyenoord heeft de samenwerking met QTerminals definitief uitgebreidt, zo weet het Algemeen Dagblad donderdagavond te melden. De verdere samenwerking met het bedrijf uit Qatar hing al even in de lucht, maar nu is duidelijk welke vorm deze aan heeft genomen. Zo is QTerminals met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainingpartner van de Rotterdammers.

Afgelopen februari kwamen er al geluiden over een verdere samenwerking tussen QTerminals, een prominente speler in de havenindustrie, en Feyenoord. Destrijd zou het gaan over een mogelijk hoofdsponsorschap. Nu blijkt het te gaan over een miljoenendeal in de vorm van een trainingspartner. Vanaf volgend seizoen zal QTerminals deze rol van de huidige sponsor Van Donge & De Roon overnemen en pronken op de trainingskleding van Feyenoord. 

Wat voor bedrijf is QTerminals?

Met QTerminals verwelkomt Feyenoord een prominente speler in de logistieke sector met meerdere locaties in de haven van Rotterdam. Dit partnership benadrukt de ambitie van Feyenoord om samen te werken met vooraanstaande internationale bedrijven. QTerminals, voortgekomen uit een samenwerking tussen Qatar Ports Management Company en Qatar Navigation, speelt een cruciale rol in de maritieme handel en economische groei in Qatar. QTerminals, opgericht in Qatar, is een terminalbedrijf en grote speler in de havenwereld. Het bedrijf heeft in de haven van Rotterdam zes locaties, waarvan vijf op de Maasvlakte en bezit al een skybox in De Kuip.

Eerder deze maand maakte Feyenoord nog een nieuwe hoofdsponsor bekend. Vanaf komende zomer is MediaMarkt te zien op de wedstrijdshirts van Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!