Nieuws

Dit is waarom Xavi Simons niet met de Nederlandse pers wil praten

Dit is waarom Xavi Simons niet met de Nederlandse pers wil praten

26 maart - 22:16

Xavi Simons wil momenteel geen woorden wisselen met de Nederlandse pers, aldus ESPN. Verslaggever Pascal Kamperman vraagt zich af of de Oranje-international hier wel goed aan doet.

Simons was afgelopen vrijdag één van de spelers van Oranje die kritiek te verduren kreeg. Daar lijkt de aanvaller niet van gediend. "Het is een beetje merkwaardig", begint Kamperman over Simons, die tegen Duitsland plaats neemt op de bank. "Simons vindt dat er te veel kritiek op hem is gekomen."

"Ik snap wel dat het hard bij aankomt bij hem af en toe. Hij heeft gezegd dat hij niet met de Nederlandse pers wil praten. Ik weet niet of dat allemaal zo handig is", aldus Kamperman over de beslissing van Simons, die bijval kreeg van Vincent Janssen.

Ook daar vond Kamperman wat van. "In het geval van Simons is dat niet al na één wedstrijd, want in Oranje komt het er steeds niet uit bij hem. Simons wil niet meer met de pers praten, Janssen wil niet meer in de Eredivisie spelen... Ik zou zeggen: laat het eerst eens op het veld zien, dan zien we daarna verder", besluit de journalist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!