Nieuws

'Manchester United-huurling in de problemen na auto-ongeluk door lachgas'

'Manchester United-huurling in de problemen na auto-ongeluk door lachgas'

23 maart - 14:25 Laatste update: 14:43

Brandon Williams lijkt zich pittig in de problemen te hebben gewerkt. De door Manchester United verhuurde verdediger zou namelijk met lachgas op een auto-ongeluk hebben veroorzaakt, zo weten Britse media te melden.

Williams, die dit seizoen op huurbasis bij Ipswich Town speelt, zou met een snelheid van maar liefst 120 kilometer per uur zijn gecrasht, zo brengt The Sun naar buiten. De 23-jarige verdediger zou op dat moment onder invloed zijn van lachgas. Het voorval zou ruim een jaar geleden hebben plaatsgevonden rond Wilmslow, Cheshire. Nu pas moest Williams voor de rechter verschijnen. Zelf ontkent de voetballer. Zelf ontkent Williams verantwoordelijk te zijn voor het ongeluk en geeft aan niet onder invloed zijn geweest.

Volgens het tabloid zit het verhaal anders in elkaar en zou Williams vorige maand zelfs in een afkickkliniek zijn opgenomen voor zijn lachgasverslaving. Op 19 april moet Williams opnieuw voorkomen in de rechtbank van Chester.

Dit seizoen kwam Williams al zeventien keer in actie voor Ipswich en was daarin goed voor twee doelpunt. Een jaar eerder speelde de verdediger al op huurbasis voor Norwich. Zijn teller in het eerste van Manchester United staat op 51 optredens.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!