Nieuws

Deze sterspeler van Engeland heeft het trainingskamp verlaten wegens een blessure

Deze sterspeler van Engeland heeft het trainingskamp verlaten wegens een blessure

21 maart - 19:56

Een tegenvaller voor Engeland in aanloop naar de oefenwedstrijden richting het EK. Bukayo Saka heeft een blessure en keert terug naar Arsenal, zo maakt de bond via de officiële kanalen bekend.

Saka heeft een blessure opgelopen tijdens de training op St. Georges Park, het trainingskamp van Engeland zoals wij dat in Nederland in Zeist kennen. Waar de aanvaller van Arsenal precies last van heeft is onbekend en wordt ook niet naar buiten gebracht, zoals wel vaker wegens privacywetgeving. 

Engeland werkt nu zonder Saka, maar met Jordan Henderson toe naar twee oefenwedstrijden. Zaterdag staat het eerste duel met Brazilië op het programma, waarna België aanstaande dinsdag wacht. 

Gelukkig voor Gareth Southgate heeft hij nog genoeg keuzemogelijkheden voorin. Zo kunnen ook Jarrod Bowen, Phil Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer en Marcus Rashford op de flanken uit de voeten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!