Opstellingen

Opstelling Jong Oranje: vier man maakt debuut tegen leeftijdsgenoten van Noorwegen

Opstelling Jong Oranje: vier man maakt debuut tegen leeftijdsgenoten van Noorwegen

21 maart - 18:57

Michael Reiziger heeft de opstelling van Jong Oranje voor het oefenduel met de leeftijdsgenoten van Noorwegen bekendgemaakt. De bondscoach gunt het vier spelers om hun debuut voor de Nederlandse beloften te maken.

Het gaat om Dani van den Heuvel, Wouter Goes, Max Bruns en Julian Baas. Van den Heuvel komt uit voor Leeds United in de Championship. De doelman kwam dit seizoen al acht keer tot een optreden en hield in die duels één keer de nul. Het is voor Reiziger genoeg om de 20-jarige te laten debuteren.

Goes, Baas en Bruns kennen we uit de Eredivisie. Goes maakt de laatste weken een goede indruk bij AZ en dat geldt voor Baas bij Excelsior. Bruns staat ook geregeld op het veld bij FC Twente, maar heeft een wat minder lekkere week achter de rug. De centrale verdediger ging opzichtig in de fout tegen PSV,, waarna Ricardo Pepi kon scoren. Zijn debuut in Jong Oranje zal de pijn ongetwijfeld verzachten.

Het duel tussen Jong Oranje en Jong Noorwegen begint om 20.00. Niets meer dan de eer staat vanavond op het spel, aangezien er vriendschappelijk wordt gespeeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!